Suomen Yliopistokiinteistöt Oy vuosi lyhyesti

2017 oli yksi historiamme aktiivisimmista vuosista. Asiakaskuntamme monipuolistui entisestään. Saimme kampuksille muun muassa Touhula-päiväkodin Tampereella ja peruskoulun Lappeenrannassa. Näiden lisäksi myös lukuisia yrityksiä siirtyi kampukselle – esimerkiksi Tampereella Kampusareenamme täyttyi viimeistä liiketilaa myöden.

Organisaatiomme uudistui vuoden aikana ja kasvaa edelleen, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin tehokkaasti myös tulevaisuudessa.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä pärjäsimme hyvin, sillä asteikolla 1-5 saimme toiminnastamme keskiarvoksi 3,7. Kyselyyn vastaajista jopa 98 prosenttia pitää tehtäväämme kampusalueiden kehittäjänä erittäin tai melko tärkeänä.

Liiketoiminta

Rakennamme ja kehitämme kampuksista kansainvälisen tason oppimisen ja uuden tiedon luomisen ympäristöjä.

Lue lisää liiketoiminnasta

Vastuullisuus

Vastaamme siitä, että asiakkaallamme on käytössä tarkoituksenmukaiset ja turvalliset tilat. Kestävän kehityksen visiomme on omistaa Euroopan vastuullisimmat kampukset vuoteen 2030 mennessä. Tämän vision eteen teemme töitä sekä ekologisen, taloudellisen että sosiaalisen vastuun alalla.

Lue lisää vastuullisuudesta

GRI-indeksiin

Avainluvut

Liikevaihto 150.1 milj. €
Kiinteistöjä 247 kpl
Kiinteistöjen pinta-ala 1.1 milj. m²
Investoinnit 116.3 milj. €
Tasearvo 1.3 mrd. €
Henkilöstö (31.12.2017) 35 henkilöä

Tilinpäätös
2017

Vuonna 2017 asiakaskuntamme kasvoi ja monipuolistui edelleen.

Tilinpäätökseen

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Tuotamme ja tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia tiloja kustannustehokkaasti. Kiinteistöjen arvon pitää säilyä myös pitkällä aikavälillä, mikä edellyttää tehokasta kiinteistöjen ylläpitoa ja kiinteistökannan hallintaa.

Tutustu SYK:iin