Suomen Yliopistokiinteistöt Oy vuosi lyhyesti

Vuosi 2019 eteni hankkeiden osalta suunnitelmien mukaisesti. Hankkeita oli käynnissä noin 200 kappaletta ja niissä painottui erityisesti kestävän kehityksen tavoitteet. Yksi tavoitteistamme on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä.

Organisaatiossamme tapahtui uudistus syksyllä, kun yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin diplomi-insinööri, eMBA Sanna Sianoja. Hän aloitti tehtävässään marraskuussa. Yhtiön perustamisesta lähtien toimitusjohtajana toiminut Mauno Sievänen siirtyi eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme toimintamme keskiarvoksi 3,6, asteikon ollessa 1–5. Yli puolet vastaajista antoi arvion 4 tai 5 uudis- ja korjausrakennuttamisen, toimitilojen kehittämisen, asiakkuuksien hoitamisen sekä kiinteistöjen ylläpitämisen teemakysymyksissä. Kyselyyn vastaajista 26 prosenttia arvioi toimintamme kehittyneen vuoden aikana.

Liiketoiminta

Rakennamme ja kehitämme kampuksista kansainvälisen tason oppimisen ympäristöjä osaksi ympäröivää kaupunkirakennetta.

Lue lisää liiketoiminnasta ›

Vastuullisuus

Vastaamme siitä, että asiakkaallamme on käytössä tarkoituksenmukaiset ja turvalliset tilat. Tavoitteenamme on omistaa Euroopan vastuullisimmat kampukset vuoteen 2030 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme töitä sekä ekologisen, taloudellisen että sosiaalisen vastuun alla.

Lue lisää vastuullisuudesta ›

GRI-indeksiin ›

Avainluvut

 • 0
  Perustettu
 • 0
  milj. €
  Liikevaihto
 • 0
  milj. m²
  Kiinteistöjen pinta-ala
 • 0
  kpl
  Kiinteistöjä
 • 0
  mrd. €
  Tasearvo 31.12.2019
 • 0
  Henkilöstö 31.12.2019

Tilinpäätös 2019

Kymmenvuotiaan SYKin juhlavuosi sisälsi useita mieleenpainuvia tapahtumia. Liiketoiminnassa panostettiin merkittävästi ylläpito- ja vuosikorjauksiin.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Omistamme ja kehitämme pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevia kiinteistöjä korkeakoulukampuksilla. Tuotamme ja tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia tiloja kustannustehokkaasti. Asiakkaitamme ovat yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten lisäksi erityyppiset yritykset.

 

© Suomen Yliopistokiinteistöt Oy 2020